«

»

May 03

Tak Pandai Internet Marketing dan Facebook Marketing? Meh saya bagitau, CONFIRM boleh buat duit!

    JVZoo Product Feed

Salam sejahtera semua,

Kali ini saya terpanggil di dalam isu marketing di dalam internet termasuk Facebook.

Ramai yang suka  berniaga di internet dan nampak berniaga di internet mudah? MUDAH? Ya, memang mudah jika kena caranya, bukanlah  cara yang tidak efektif seperti:

  • Group iklan di Facebook, semua orang sibuk mempromosikan barangan mereka di sana (MUNGKIN) termasuk anda rakan anda.
  • Spam @ ceroboh wall Facebook orang lain untuk promosi barangan dan servis kita.
  • Spam @ ceroboh emel inbox orang lain untuk promosi barangan dan servis kita.
  • Spam group yang bukan berkepentingan perniagaan dann fanpage orang lain kerana ramai orang di sana.

Hmmm… Facebook memang percuma tetapi tidak menghalalkan cara kita untuk boleh mempromosikan produk atau perkhidmatan kita sesuka hati kita. Ada cara lain lagi yang lebih efektif, setakat ini yang boleh saya beritahu, ada satu teknik yang efektif yang membolehkan produk perniagaan kita berkali-kali ganda lebih laris daripada cara lama perniagaan kita. Tak perlu sibuk-sibuk spam wall orang, fanpage dan group orang serta curi emel orang untuk spam emel mereka. Ini kerja sia-sia!

Teknik ini telah lama dipakai oleh Mat-Mat Salleh di luar sana, tetapi telah dibongkar oleh gandingan dua usahawan internet muda yang hebat di dalam marketing Facebook itu saudara Jamaluddin Bahari a.k.a Jamal Pakarebook dan saudara Ali Hanafiah Daud untuk menerbitkan produk Marketing Facebook mereka yang diberi nama “Teknik FBO” iaitu Teknik Facebook Optimization.

Apa yang best sangat Teknik FBO tu?? Teknik FBO ini mengajar anda  cara melakukan marketing secara step by step di Facebook iaitu FB Ads, Kelebihan FB ads antaranya seperti ini: (pinjam ayat Jamal..jangan marah aaa….)

  • FB Ads, boleh dapat trafik beribu-ribu pengguna FB hanya dalam masa beberapa jam! Hebat betul…
  • FB Ads boleh hasilkan ribuan RM hanya dalam masa sehari! Boleh kaya segera ni!
  • FB Ads lagi menjimatkan berbanding medium pengiklanan lain seperti blog, banner berbayar, Google adwords, email marketing. Mungkin?
  • FB Ads ni mudah saja, setup dan tinggal! Tunggu pelanggan masuk membeli saja..Best betul:-)
  • Kalau dah buat FB Ads, tak perlu dah rekrut/pasang affiliate dan JV! Yelah, nak dapat JV dan affiliate bukan senang nak dapat. FB Ads dapat membantu anda, lebih-lebih lagi untuk sang newbie!

Mengapa, TAK PERCAYA??

Jika anda benar-benar serius untuk bisnes di Facebook, anda WAJIB mendapatkan Teknik FBO ini kerana:    (Copy paste sekali lagi… :D)

  • Teknik ni terbukti berkesan! Samada anda percaya atau tidak, lihatlah testimonial-testimonial dari pengguna teknik yang kami dedahkan! ” Belum try blum tau! Hang dah try, baru hang tau! ” – kata sorang brader Kedah ni.
  • Teknik ni sesuai untuk semua orang, baru atau lama! Ya benar! Ada orang baru je kenal perniagaan internet, baru buat, terus berjaya dalam FB Ads! Bulan pertama terlibat dalam internet marketing, dah cecah 4 angka pendapatan mereka! Orang lama, apatah lagi! Itulah, betapa mudahnya FB Ads jika tau cara..
  • Teknik ini telah berikan income konsisten kepada pengamalnya setiap bulan!Ramai jana pendapatan konsisten setiap bulan RM500 – RM5000 sebulan dengan hanya menggunakan FB Ads sebagai medium marketing mereka. Hype ke? Orang  yang dah try saja yang ketahuinya!
  • Teknik ini dari pakar yang berpengalaman. Kalau kami ni tiada pengalaman, takut kami nak dedahkan ilmu marketing ini. Kami dah jalankan beratus-ratus iklan FB Ads, dan kami tahu mana yang berkesan, mana yang tak berkesan. RIbuan RM dah habis buat FB Ads ini semata-mata untuk kajian sahaja! Anda sanggup habis ribuan RM macam kami? Jika tak mahu, gunakan teknik betul yang kami dedahkan ini.
  • Anda nak maju, anda perlu milikinya! Mau maju, mesti mau ilmu. Mau ilmu, mesti jangan berkira untuk milikinya. Takut melabur untuk ilmu, silakan keluar dari web ini! Orang macam tu adalah orang yang tak akan maju!

Aduhhhhh…..cakap pun tak gunalah…lebih baik lihat sendiri di website mereka berdua tu, saya betul-betul suggest!!! Memang MELETOP!! Apa celooopppp kalau tak dapatkan, anda yang akan rugi nanti, ilmu POWER beb!!

Tak percaya pergi lihat sendiri…. Ni websitenya,

http://bit.ly/teknikkillerfb

Jika tak beli sekarang tak apa, bookmark website tu..ada duit beli..tapi KENA CEPAT..takut cukup KUOTA nanti DITUTUP!! :D

Apa lagi beb, CEPAT!!!

http://bit.ly/teknikkillerfb

Oh ya, jika anda membeli melalui link tersebut, ada HADIAH misteri menanti anda…SUKAR DIDAPATI DI TEMPAT LAIN!!  Selepas pembelian, emelkan bukti pembelian anda kepada saya di puremillionaireworld@gmail.com dengan tajuk ” Saya Nak Hadiah Teknik FBO”

Terima kasih. :D

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

4 comments

  1. Lose Weight Fast

    I am exploring the Internet as I never have before. I have more time since I reitred. It seems like there are millions of blogs on the Internet today and the more I read the more I want to comment on them. I think I really appreciate the basics of what you have here in this blog. I am approaching this from all sides, sonce I recently started my own website with its own blog. My email and site are included with this post. Is this acceptable? I hope this is allright. TheVeryBest2You 13 12

  2. buat duit dengan facebook

    It’s actually a great and helpful piece of information. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  3. sue

    saya nak beli fb ads ni camna? sbb kat fb kena guna credit card kan? sy xguna credit card.
    boleh sy tau cara paling senang nak beli dan cara nak bt fb ads ni?

    1. Abdul Mutalib

      Boleh guna debit kad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>